DOBRODOŠLI U ČUDESNI SVET QR KOD MARKETINGA

Jedan QR kod za sve članove kluba

Primer jednostavne kampanje uz pomoć QRCMS


Recimo da imate klub sa puno članova, koji često menja vreme i mesto okupljanja. Svaki član kluba ima svoju člansku kartu. Na članskoj karti se nalazi QR kod. Sve što treba član kluba da uradi je da skenira qr kod na karti i dobije podatak kada je okupljanje, kada počinju časovi, ili trening. Podatke možete menjati neograničen broj puta, bez ponovnog štampanja članske karte.

Kako kreirati sadžaj


Svaki korisnik sistema ima jedinstveno korisničko ime i šifru. Kada se korisnik uspešno uloguje dobija pristup svom korisničkom panelu, gde kreira kampanje i sadržaje. U našem konkretnom slučaju naša kampanja se zove "Borilacki klub" i za taj kanal dodajemo sadržaje. Jedan kanal može imati više sadržaja. Recimo, jedan sadržaj predstavlja kad su okupljanja tj. trenutne informacije a drugi istorijat kluba (slika desno).

Kako izmenuti sadžaj

Kada ste jednom kreirali kampanju (kanale), više ih nije potrebno menjati, jednostavno: odete na sadržaj koji hoćete da zamenite, promenite ga i svi korisnici će imati ažurirane podatke. Jednostavno, a korisno.