ČESTO POSTAVLJANA PITANJA


Ja već imam svoj sajt meni treba samo QR code?

Da, moguće je da kreirate QR code do Vašeg željenog sajta tako što odete na opciju FREE generator i jednostavno upišete url do vašeg sajta. Postoje dva načina da to uradite. Jedan način je da kreirate qr code kroz free generator, a drugi način je da prilikom kreiranja sadržaja izaberete opciju redirektor. Razlika u tome je što kad izaberete free generator ne možete koristiti statistiku sistema.
Kako da u sadržaj ubacim zvuk?

Da bi ste ubacili zvuk u sadržaj, dovoljno je da ubacite link do Vašeg zvuka na SoundCloud-u. Ako već nemate, potrebno je da kreirate nalog na SoundCloud. Sav proces oko "uploadovanja" zvuka u ovom trenutku se obavlja preko SoundCloud servisa. Kada ste završili sa kreiranjem naloga i ubacivanjem zvuka na SoundCloud-u. Kopirajte link i ubacite ga u sadržaj Vaše stranice.
Kako da ubacim video u sadržaj?

Video se ubacuje na sličan način kao i zvuk. Samo što je u pitanju Youtube servis. Kreirajte nalog na youtube i prilikom kreiranja Vaše stranice kopirajte link u Vaš sadržaj. Ne morate imati svoj nalog, ali bi bilo najbolje da ga imate, može se desiti da korisnik od koga uzimate video ukloni nalog ili video.