DOBRODOŠLI U ČUDESNI SVET QR KOD MARKETINGA

Primer izrade virtualnih kartica

Primer kampanje uz pomoć QRCMS i vizit kartica


Štampanje qr codova na raznim predmetima, da bi ste zainteresovali Vaše klijente, može biti veoma kretivno, ali je sa druge strane veoma važno šta se dobije posle skeniranja. Jedan od primera koji proširuje mogućnost klasične kampanje je i izrada vizit kartica uz dodatak QR koda.

Kako kreirati virtualnu vizit kartu


Recimo da ste firma koja ima nekoliko zaposlenih i želite da izradite kartice. Prvo što ćete učiniti jeste da kreirate kanal koji će biti namenjen samo za izradu vizit kartica. Prilikom kreiranja sadržaja, izaberete oblik i dizajn vizit katice (setujete layout - prim.autora). U sledećem koraku uneste podatke i vaše kartice su završene.

Zamislite situaciju da ste odštampali 5000 kartica, a u međuvremenu promenite broj telefona, ili ste napredovali u karijeri te treba da zamenite u tom slučaju podatke (morali bi ponovo štampati nove kartice). Sa QRCMS dovoljno je da se ulogujete na sistem izmenite podatke. Nema potrebe da menjate vizit kartice ili da zovete ljude kojima ste kartice već podelili. Takođe upotrebom različitih layouta (skinova) ako vam dosade stare kartice podesite da budu potpuno drugačije.

Pored automatskog zvanja, automatskog slanja email-a, postoje i mnoge druge opcije, recimo: "Snimi VCARD", tako da odmah posle skeniranje vaši podaci budu snimljeni na telefonu.